„Kuchnia dwudziestolecia. Co i jak jadano” A. Jeż - spotkanie autorskie


Wydawnictwo RM oraz portal Historia.org.pl serdecznie zapraszają na spotkanie autorskie z Agnieszką Jeż, autorką ksiażki „Kuchnia dwudziestolecia. Co i jak jadano”.

Spotkanie z Agnieszką Jeż będzie okazją do rozmowy o szeroko pojętych tradycjach kulinarnych. Będzie to również szansa na obejrzenie przedwojennych fotografii i reklamy oraz wysłuchania anegdot i opowieści o zwyczajach kulinarnych Drugiej Rzeczypospolitej.

Spotkanie które się 20 kwietnia (środa) w Domu Książki MDM, ul. Koszykowa 34/50 w Warszawie o godz. 18.00 poprowadzi Zbigniew Zawadzki (Agencja Autorska Zetzet).
Zapraszamy!

zaproszenie - Kuchnia dwudziestolecia-1

 

Te artykuły również mogą Cię zainteresować:
Znajdujące się w portalu artykuły nie zawsze prezentują opinie zgodne ze stanowiskiem całej redakcji. Zachęcamy do dyskusji nad treścią przeczytanych artykułów, by to zrobić wystarczy podać swój nick i wysłać komentarz. O naszych artykułach możesz także porozmawiać na naszym forum. Możesz także napisać własny artykuł i wysłać go na adres naszej redakcji.

Zostaw własny komentarz